Byggservice

Om- och tillbyggnationer

Vi utför alla typer av arbeten inom byggservice, fönsterrenovering, stambyten, vattenskador, takomläggningar, fasadrenoveringar etc. Totalt genomför vid fler än 900 st byggservicearbeten per år med hjälp av våra yrkesskickliga och engagerade yrkesarbetare.

Vi arbetar för ett okomplicerat, nära och givande samarbete med dig som kund, dina hyresgäster och våra leverantörer för att skapa långsiktiga relationer.

Från något av våra kontor i Luleå, Boden, Kalix och Haparanda når vi stor del av Norrbotten.

Stor del av byggserviceverksamheten omfattar reparation av försäkringsskador åt försäkringsbolag och försäkringstagare över hela Norrbotten. Till vår hjälp har vi våra stationeringsorter i Kalix, Luleå, Boden och Haparanda.

Genom att anlita oss når man även andra yrkesgrupper såsom elektriker, vvs-installatörer, golvläggare, plattsättare och plåtslagare. Allt kan samordnas av oss.

 

Vi hjälper dig från start till mål

När du väljer totalentreprenad skriver du endast ett kontrakt med oss, istället för att anlita snickare, vvs-installatör, elektriker, målare, golvläggare och plattsättare separat. 

I och med att vi kan ta helhetsansvar för projektet säkerställer vi så att arbetet löper så effektivt som möjligt, vilket så klart är en fördel för dig som kund.